19 nov · Louise · No Comments

Feestbakken bij Robèrt van Beckhoven

Waaaauuw hoe het is om je held te ontmoeten!? LEUUUUK
Hoe het is om met diezelfde held een hele middag aan de bak te gaan?! FANTÁSTISCH!!
Via de socials van Robèrt zag ik een buitenkansje om tegen een supertoffe prijs een cursus bij hem in Oisterwijk te volgen.
Er werd namelijk in samenwerking met de Libelle een themacursus aangeboden.
Deze was binnen no-time volgeboekt, maar…..TIPI WAS DR BIJ!!
De workshop werd afgetrapt met een heerlijke lunch in hetzelfde pand bij de Keuken van Leer.
Robèrt kwam bij een ieder aan tafel even een praatje maken en gaf aan d’r zin in te hebben.
Oké Louis, keep your cool. hihiiiii!

Eenmaal in de workshopruimte kon je een partner in crime kiezen waarmee je meerdere producten voor de feestdagen leerde maken.
In een speciaal boekje werd alles stap voor stap uitgelegd en Robèrt en collega’s liepen rond om uitleg te geven.
Echt de meest simpele trucjes, blijken nu nog zó handig en vaak toepasbaar te zijn!
We hebben o,a. een onwijze speculaasstaaf met verse amandelvulling gemaakt, een rol gevuld met bakkerscrème en bestoven met sneeuwpoeder. Een prachtig gevlochten rol gevuld met banketbakkersroom en krenten. Het hield niet op!
Óók een groot voordeel was dat alle materialen voor je werden afgewassen, haha zo wil Tipi áltijd wel bakken!!
Al het lekkers kon ingevroren worden voor de feestdagen en dat heeft Tipi deels braaf gedaan, haha.
We hebben er onwijs van genoten met de feestdagen!

Het was zo onwijs leuk om met deze aimabele man samen te werken, met een bak aan kennis maar vooral zoveel liefde voor het bakken en het product! Na afloop het Tipi nog even het winkeltje BENG leeggekocht met allerlei materialen om thuis ook ‘even meesterbakker’ uit te hangen!

Category: Blog, Nieuws

Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Tipi's Taarten